Το λιμάνι της Ρένι δέχεται το πρώτο φορτίο εσπεριδοειδών

Το πλοίο-ψυγείο ZEINAB παρέλαβε περισσότερους από 519 τόνους φρούτων από την Αίγυπτο. Πριν από τον πόλεμο, τα εσπεριδοειδή παραλαμβάνονταν από τα λιμάνια της Μεγάλης Οδησσού.

Το λιμάνι του Ρένι έχει προσελκύσει μια νέα ροή φορτίου - εσπεριδοειδή από την Αίγυπτο - για πρώτη φορά μετά την ανεξαρτησία της Ουκρανίας. Αυτό ανέφερε η Διοίκηση των Ουκρανικών Θαλάσσιων Λιμένων (AMPU) στις 8 Φεβρουαρίου.

"Την περασμένη εβδομάδα έφτασε στο λιμάνι του Ρένι ένα πλοίο-ψυγείο ZEINAB, εξοπλισμένο με ενισχυμένες μονάδες εξαερισμού και ψύξης για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων", διευκρίνισε η AMPU.

Σημειώνεται ότι έχουν φθάσει 519,9 τόνοι φρούτων από την Αίγυπτο: 150,3 τόνοι πορτοκάλια, 169,4 τόνοι ρόδια, 31,05 τόνοι λεμόνια και 169 τόνοι μανταρίνια.

Όπως διευκρινίζεται στην AMPU, παραδοσιακά τα εσπεριδοειδή μεταφορτώνονταν από τα λιμάνια του Τσορνομόρσκ και της Οδησσού.

"Τώρα τα λιμάνια της ευρύτερης περιοχής της Οδησσού λειτουργούν μόνο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τα σιτηρά, οπότε οι ιδιοκτήτες φορτίων αναγκάζονται να αναζητήσουν άλλους τρόπους για την παράδοση εσπεριδοειδών", τόνισε η εταιρεία. Παίξτε τα καλύτερα παιχνίδια online στο club 22bet

b9f4073a9bd32249a2d2f8b98cce16ee